A légtisztítók legújabb generációja

A Therapy Air® iOn a Zepter International otthoni használatra készült légtisztító készüléke, amely a hatékony és korszerű technológia segítségével tisztítja a levegőt és hozzájárul az Ön számára is az egészséges környezet biztosításához.

teljes hír »

Menaquinone K2

A legtöbb ember meg soha nem hallott a K-vitaminról. Pedig a K-vitamin fontos például az egészséges vérkeringéshez és a csontképződéshez. 

teljes hír »

Felismerés

Mivel a tudósok egyre jobban megértik azokat a mechanizmusokat, amelyek révén kialakul a szívinfarktus, kiderül, hogy az eddigi kezelés nem biztos, hogy minden esetben megfelelő volt.

teljes hír »

LASER terápia

A. A hematológusok szerint az ischaemiás betegségek leggyakoribb oka a csökkent oxigénszállítási funkció, és hogy a laser sugárzás fotonjainak kitett eritrociták aktiválódnak a vérben, így a vér oxigénszállítási funkciója helyre áll.. 

teljes hír »

Pályázza meg

Pályázza meg a PREMED Prevenció és Medicina közhasznú Egyesület az Irodai Mobil Érállapot felmérés programját!

teljes hír »

FonsSana-forrás só

A Rio Maiorban (Portugáliában) bányászott FonsSana-forrássó egy olyan kősó, mely mélyen a föld alatt fekszik, és 200 millió éves. A sót víz oldja ki egy földalatti forrás segítségével 2000 méteres mélységből kerül a felszínre

teljes hír »

A fény hatása az életünkre

A fény több mint világosság, és több mint energia. A fény táplálék, nem csak a növényeknek, hanem nekünk, embereknek is. A fény orvosság, a gyógyító fényben pedig legalábbis bizonyos mennyiségben helye van az UV-fénynek is.  

teljes hír »

A FÉNYTERÁPIA ELŐNYEI

A BIOPTRON fényterápia a hagyományos orvosi kezelésekhez kapcsolódó kiegészítő (komplementer) terápiaként, bizonyos javallatokra pedig akár monoterápiaként is alkalmazható

teljes hír »

A fény és a színek alkalmazása a gyógyászatban

A nap szabályozza az emberek életét az évszakok körforgásán és a nappalok, éjszakák változásán keresztül. Az ősember nagyban részesült a nap gyógyító sugaraiból, mert ébrenléte óráinak többségét a szabadban töltötte vadászattal és munkával

teljes hír »

Testsúlytöbblet (obesitas)

A testsúlytöbblet állandó és felesleges többletmunkát jelent a szív számára. A nagyobb munkához a szív több oxigént is igényel. A kövérség nem csak önmagában rizikótényező. 

teljes hír »