Vizsgálatok

Speciális készülékeink, segítségével kiszűrhető az érelmeszesedéssel összefüggő esetleges korai elváltozások, már a tünet- és panaszmentes stádiumban, amikor még könnyen megakadályozható,a komolyabb betegségek kialakulása.. Szűréseink gyorsak, behatolás és fájdalommentesek (Arteriográf, vérvitalitás, mágnes rezonanciás testelemző, perfúziós index, pulzoximéter, stb.)

Van úgy, hogy a baj többször kopogtat, a kezdetben nagyon „halkan”, így nem tulajdonítunk nagy jelentőséget neki. Az erősebbek a jelek,megjelenésekor pedig megijedünk, és szaladunk „fűhöz-fához” kapkodunk,  nem tudjuk logikusan felmérni az egészségügyi állapotunkat. Sokszor emiatt nem hogy segítenénk a testünknek, hanem még jobban sokkoltatjuk.
A kérdés csak az, hogy Ön időben hallja-e meg a teste jelzéseit?

A szívinfarktus, az agyvérzés legtöbbször váratlanul, néha pedig meglepően fiatal korban szedi áldozatait. Az Arteriográf nevű készülék egy új, magyar orvos-technológiai fejlesztés, melynek segítségével még abban a fázisban diagnosztizálható a betegség, amikor a komolyabb egészségügyi problémák megelőzhetőek.

A Medexpert Arteriográph™ a paraméterekből meghatározza az artériák állapotát, amely lehet optimális, normális, emelkedett vagy abnormális. Ez utóbbi esetben magas lehet a kockázata az érelmeszesedés és egyéb szív és érrendszeri megbetegedések (szélütés, szívroham) kialakulásának. A készülék a pulzushullám analízisen kívül az artériás erek életkor becslést is készít.

Ezért ez a vizsgálat nagy szerepet játszik a szív és érrendszeri megbetegedések megelőzésében, korai felismerésében, még abban a szakaszban, amikor a betegségek megelőzhetők! Tehát a prevencióban tudunk nagy lépést tenni!


A vizsgálat befejeztével leletet adunk, amelyben a készülék kiértékeli az érrendszer állapotát., az érrendszer általános stresszre vonatkozó hajlamát és az erek átjárhatóságát és ami újdonság az artériás életkor becslése

Hangsúlyozni kívánjuk, hogy a vizsgálatot, mérést, annak értékelését végezzük és nem esetleges betegségek megállapítását.

 

A képen az új lelet látható szembetűnő az artériás életkor becslő színes csuszkája és a lelet jó áttekinthetősége.

 

Az új készülék és a szoftver segítségével már a boka/ felkar index számítást is elvégezhető, amellyel megbecsülhető a végtagok állapota. Az eddigi tapasztalatok alapján kimondhatjuk, hogy a fejlesztésnek köszönhetően még pontosabb és precízebb eredményeket kapunk, ami nagy segítséget ad számunkra.

 

Az arteriográfos vizsgálat

Gyakorlati részét tekintve a kb. 3 perces vizsgálat tulajdonképpen olyan, mint egy fekvő helyzetben többször elvégzett vérnyomásmérés. Ezen rövid idő alatt azonban 12 paraméter felvétele történik meg, melyek között szerepelnek a kis- és nagyartériák állapotát mutató értékek is. Ez azért nagyon fontos, mert a hagyományos vérnyomásmérés önmagában nem ad elég információt az erek állapotáról. Mivel a vizsgálat kizárólag vérnyomás- és pulzushullám-görbék méréseiből áll, nem jár sem semmilyen fájdalommal vagy kellemetlenséggel, nincs mellékhatása és teljesen veszélytelen.

A Quantum rezonanciás-mágneses elemző lehetővé teszi az egyénre szabott, teljes testre kiterjedő egészségügyi tanácsadást, elősegítve az egészségtudomány fejlődését; teljes képet ad, non-invazív (nem igényel beavatkozást, behatolást a testbe), praktikus, egyszerű, gyors, gazdaságos, könnyen használható. A páciensnek csak a érzékelő rudat kell a kezébe fognia és ezeken keresztül történik a mérés.

A felmérés során egészségi és energetikai állapotról kap tájékoztató (tehát nem pontos laboreredménynek számító) képet. . A vizsgálatot követően 138 tesztjelentést kapunk a 11 szervrendszer működéséről. A felmérésen résztvevő páciens egészség megőrzési céllal képet kap a test belsejében zajló folyamatokról és életviteli és életmód tanácsadás (nem gyógyszeres) javaslatot kap.

Az érhálózat vitalitásméréshez szorosan kapcsolódik a vér vitalitás és oxigén tartalom mérése. A vér az élet folyója, mindenről „tud”, ami a szervezetünkben történik, mert legrejtettebb zugába is eljut. Ezért, ha tudni akarjuk, hogy mi zajlik a szervezetünkben, legegyszerűbb a vérünket kérdezni.

A vér vitalitás mérés segítségével könnyedén kialakíthatja a helyes életmódját, és a javasolt változtatások következtében, 4 - 8 hét elteltével már egy sokkal kedvezőbb kép tárulhat majd a szeme elé!

A vizsgálat erőssége az olyan nehezen diagnosztizálható panaszok okainak felderítése, mint a fáradtság, az energiahiány, a teljesítőképesség csökkenése, a fertőzésekre való hajlam.
 

A hagyományos vérvizsgáló módszerek mindegyike kémiailag módosítja a vérből vett mintát. Ha azonban pontos képet akarunk kapni arról, hogy milyen állapotban kering a szervezetünkben a vér, akkor kezeletlen mintát kell vizsgálnunk. Méghozzá olyan eljárással, amely nem változtatja meg a minta szerkezetét és kémiai összetételét.


Hihetetlenül izgalmas látni a saját vörös vértestjeinket és a fehérvér sejtjeinket mozgásban, miközben azok teszik a dolgukat.

Ha pedig nem elégedett a látvánnyal, akkor az útmutatásaink szerint korrigálhatja táplálkozását és életmódját.

Jól látható a szervezete sav/bázis egyensúlya, valamint a folyadék és az oxigén szintje, illetve hogy mennyire terhelt  a szervezete (gomba, nehézfém, parazita, stb.).